Статии

Как да предпазите бизнеса си от хакерска атака?

18/05/2017

В днешно време, киберпрестъпленията са една от основните заплахи пред всяка компания.

Жертвите на кибератаки разбират, когато е твърде късно

Жертвите на кибератаки разбират, когато е твърде късно

Всъщност голяма част от пострадалите от хакерски атаки разбират за това, чак когато вече е прекалено късно.

В световен аспект хакерите стават все по-изобретателни и ловки, а атаките им все по-дръзки и болезнени за бизнеса. По-голямата част от компаниите, пострадали от киберпрестъпление, никога не успяват да възстановят нито финансовото си благосъстояние, нито репутацията си в обществото, нито доверието на клиентите и партньорите си.

България не е изключение като дестинация за извършването на различни хакерски атаки, при които престъпниците крадат фирмена информация, лични данни и пари, подхвърлят документи с невярно съдържание, изтриват файлове, сриват онлайн услуги, шпионират дейността на компанията по поръчка на конкуренцията.

Значителна част от компаниите в България не са наясно, че вече са станали жертва на хакерите, докато не извършат професионална проверка на киберсигурността на мрежите и системите си. Днес обаче това е единственият сигурен начин за подобряването на киберсигурността на фирмените авоари и информация, както и за гарантирането, че бизнесът е в безопасност от опитите на киберпрестъпниците и нелоялната конкуренция да му нанесат фатални щети.

Професионалната проверка на киберсигурността на уеб сайтовете, сървърите и приложенията се нарича пенетрейшън тест, а извършването му разкрива не само дали вече сте пострадали от хакерска атака, но и дали е възможно това да ви се случи в настоящия момент.

TAD GROUP е първата българска специализирана компания за киберсигурност, а мащабният й екип от специалисти е теоретично и практически подготвен до съвършенство да поддържа киберсигурността на своите клиенти. Високият престиж и професионалната коректност на компанията й позволиха да постигне изключително ниво на доверие и клиентска удовлетвореност. По този начин TAD GROUP се превърна в лидер в България в проектирането и изпълнението на решения за киберсигурност.

Съветваме ви да не пренебрегвате професионалната защита срещу сериозна хакерска атака и да гарантирате киберсигурността на бизнеса си още сега.