Статии

Запознайте се с един от франчайзополучателите на "Нов Век"

11/09/2018

Весела Гуджукова – живее в град Поморие, завършила е магистратура в СА Свищов. Oт 25 години работи в банковата сфера. В момента е ръководител на Счетоводна кантора в град Поморие. С цел увеличаване на продажбите си решава да разшири дейността с предлагане на превод и легализация на документи.

 

От кога работите с Преводаческа агенция Нов Век?

- От 2015 година сме партньори с Нов Век.

 

Какво Ви накара да станете партньор на Нов Век?

- Запознах се с управителя на фирмата преди 3 години. Водена от желание и любопитство да се занимавам с някакъв нов вид дейност различна от банковата сфера, реших да пробвам да намеря нова пазарна ниша, в която бих могла да се развивам.

 

Кое беше водещо при избора Ви?

- По принцип обичам нови предизвикателства, в същото време исках да разширя кръга от услуги, които предлагаме в счетоводната кантора и така реших, че най-подходящата дейност е именно превод и легализация на документи.

 Какво Ви харесва във франчайза?

- Франчайз модела ми предостави възможност да изуча един нов непознат за мен бизнес, в същото време да общувам с голям екип от добри специалисти, които ми помагат ежедневно в консултацията на клиентите ни за превод и легализация на документите им.


Какво Ви дава работата в тази нова за Вас сфера на дейност?

- Дава  ми нови познания в нова бизнес област, кара ме да наблягам на детайла, защото в преводаческата дейност това е от изключително значение, дори и  малкия пропуск може да бъде фатален. Дава ми спокойствие и самочувствие, че правя нещо полезно за хората да получат една качествена услуга.

 

Научете как да станете част от семейството на преводаческа агенция "Нов Век" тук или на сайта http://www.nov-vek.org/index.php?l=bg