Статии

Част от лекторите на Нови Бизнес Идеи

03/11/2016

Събитието Нови Бизнес Идеи ще ви срещне с най-успешните франчайзи в България, иновативните стартъпи и ефикасните начини за реализиране на собствен бизнес.

На 4 и 5 ноември ще се проведе бизнес конференцията на годината, която има мисия да помогне на всички посетители да изберат правилните партньори и решения в бизнеса.

Представяме ви още от лекторите, които ще видите на конференцията в Paradise Center:

Саша Безуханова – основател на MOVE.BG

Саша Безуханова е основател на гражданската платформа за дебат и общо действие MOVE.BG, която работи за устойчивото и демократично развитие на България. Саша Безуханова има 20-годишен професионален опит в Хюлет-Пакард (HP), като там заема различни ръководни позиции. Последно е директор направление „Публична администрация и образование” за световните развиващи се пазари, а преди това ръководи дейността на компанията в направление „Публичен сектор” за Централна и Източна Европа. На конференцията Нови Бизнес Идеи Саша Безуханова ще говори на тема „Дигитална България. Дигиталният свят. Промяната.“ 

Христо Тенчев – основател на XS Software

Христо Тенчев е изпълнителен директор и основател на XS Software - българска компания за разработка на онлайн игри, както и съосновател на първия Софтуерен университет в България. XS Software днес разполага с екип от над 100 души и оперира в над 80 държави по света.

Светослав Билярски – основател на Franchising.bg

Светослав Билярски е основател на Franchising.bg и има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни брандове.

Ако искате да развиете собствен бизнес и имате иновативни идеи, които желаете да реализирате, заповядайте на конференцията Нови Бизнес Идеи в Paradise Center. Очакваме ви!