Статии

Бизнес събитието на годината

25/10/2016

На 4-ти и 5-ти Ноември в Sofia Event Center ще се проведе дългоочакваното бизнес събитие на годината – Нови Бизнес Идеи!

Дългоочакваната конференция

Дългоочакваната конференция

Нови Бизнес Идеи е конференцията, която събира на едно място успели предприемачи, иновативни идеи и бизнес ентусиасти, за да развие потенциала на българския бизнес и да докаже, че свежите идеи изграждат модерния бизнес.

За 5-годишната си история, изложението винаги е постигало главната си цел – да бъде практичното бизнес събитие, което се гради на модерното предприемачество.

FRANCHISING.BG отново е един от организаторите на единственото по рода си събитие за иновативни бизнес идеи, заедно с  Symbol Media Group и  Start it Smart.

Нови Бизнес Идеи

Нови Бизнес Идеи

Специализираното изложение цели да бъде катализатор за реализирането на иновативни идеи и стартъпи. Като в днвудневната програма на конференцията е включен и конкурс за стартъпи Startup Competition. Конкурсът е идеалната възможност за всеки бизнес ентусиаст, който желае да представи оригиналната си идея и да почерпи опит от най-проспериращите бизнес модели в страната. Най-добрите три проекта от всички кандидати ще получат специални консултации за развитието на своето начинание и възможността да бъдат представени пред широка публика на самата конференция.

И тази година всички посетители ще имат възможността да почерпят опит от най-успешните бизнес лидери в България, които ще бъдат лектори на конференцията. Сред проспериращите предприемачи са Яни Драгов, СЕО на Roobar; Христо Христов, СЕО на Нетинфо; Саша Безуханова, основател на MOVE.BG; Светослав Билярски, основател на Franchising.bg; Анастасия Йершова, Subway International/ Regional Development, Борис Христов, основател на 365labs, Христо Тенчев, основател на XS Software и много други.

 

Успешните лектори

Успешните лектори

Нови Бизнес Идеи е конференцията, на която ще се срещнете с най-успешните франчайзи в България и ще разберете повече за техния впечатляващ успех.

Subway отново е генерален спонсор на конференцията Нови Бизнес Идеи, като за пореден път доказва, че е франчайз верига №1, с над 40 000 обекта по цял свят.

Конференцията Нови Бизнес Идеи се утвърди като единствената по рода си за представяне на креативни и актуални бизнес модели, като предизвика невиждан интерес през изминалите години.

Ние ви очакваме на 4-ти и 5-ти Ноември, за да бъдем заедно част от развитието на иновативния бизнес в България.