Статии

Акцентите на Нови Бизнес Идеи

02/11/2016

На 4 и 5 ноември ще се проведе събитието Нови Бизнес Идеи, което ще ви срещне с най-успешните франчайзи в България, иновативни стартъпи и начините за реализиране на собствен бизнес.

Представяме ви част от лекторите, които ще видите на конференцията в Paradise Center:

Яни Драгов – основател на Roobar

Яни Драгов - основател на Roobar

Яни Драгов е основател и изпълнителен директор на Roobar. Той е носител на приза „Иновативно предприятие на годината“ за 2014 г.  Яни Драгов основава бранда през 2012 г., като мисията на предприемачът е да вдъхнови хората да вкусят от здравословния начин на живот. Днес био продуктът Roobar е познат в цяла Европа и се продава в 45 страни по света. Суровите безглутенови десерти Roobar са носители на награди на три континента. 

Христо Христов – основател на Нетинфо

Христо Христов е изпълнителен директор на Нетинфо. „Нетинфо” е една от най-големите дигитални медии в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 16 години. В портфолиото на компанията са най-големите български сайтове, сред които са АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други.

Георги Минчев - основател на сладкарници Неделя

Георги Минчев е създател и управител на една от най-успешните вериги франчайз в България – сладкарници Неделя – първият български франчайз. Брандът започва да предлага франчайз още през 1999 г.

Ако искате да развиете собствен бизнес и имате иновативни идеи, които желаете да реализирате, заповядайте на конференцията Нови Бизнес Идеи в Paradise Center. Очакваме ви!