Статии

Агенция за преводи и легализации - защо идеята за франчайз е добра?

23/01/2018

Преводаческите агенции се превръщат в една от най- добрите и печеливши бизнес идеи. Защо един находчив предприемач би се заинтересувал от франчайзинг в тази област?

През последните години дейността в сферата на преводите и легализациите се разгръща изключително бързо и мащабно. Благодарение на това големите компании, предприятия, заводи и фирми имат възможността да предлагат своите стоки и услуги на необятните чуждестранни пазари и да си сътрудничат успешно с компании от цял свят.

Преводаческа Агенция „НОВ ВЕК” е идеалният партньор за подобни клиенти, тъй като предлага услугите си на изключително високо професионално ниво, като помага на своите партньори не само да водят кореспонденцията си, но и да подписват договори за успешно сключени сделки. Независимо от сложността на тематиката и обема на зададената поръчка Агенция „НОВ ВЕК” и нейният екип от преводачи гарантират качество и ефективност, професионално отношение и спазени срокове. Преводаческа агенция "Нов Век" се радва на дългогодишното доверие на своите клиенти, както в лицето на големи български компании, така и на много чуждестранни инвеститори, клонове на големи световни фирми.

С изградени принципи и професионализъм, Агенцията продължава да привлича нови  български и чуждестранни партньори. Доказателство за това са имена, като Сименс, Хюндай, Д-р Йоткер, Булвест 2000, Еуфарма, Китнер, Близу и много други, чието доверие е спечелено с дългогодишен труд и усилия.

 

Научете повече за предложението за франчайз на преводаческа агенция "Нов Век".