Публикации

  • Канген вода наричаме вода, произвеждана по специална формула, чиято цел е повишаване нейното качество и полезност за човешкото здраве. Можем да кажем за Канген вода, че е алкална и антиоксидантна питейна вода, пречистена и богата на минерали. Закупувайки машина Enagic®, ще имате възможност да произвеждате тази вода в собствения си дом.

  • Преводаческа агенция Нов Век е на пазара от 18 години. В последните 8 години имаме изградена мрежа от фрайнчайз офиси в цяла България, които работят успешно. Към момента офисите ни са 22 и се увеличават постоянно.

  • Станете част от нашата приказка! „Хелен Дорон България“ стартира национална кампания, с цел повишаване ангажираността на децата и младите хора към четенето и грамотността. 

  • Да започнеш бизнес, когато икономиката е в лошо състояние или политическата ситуация е нестабилна, не изглежда като смислено бизнес решение. Не се впускат в неизвестното, надявайки се бизнесът им да успее въпреки неблагоприятната среда.

  • Преводаческите агенции се превръщат в една от най-добрите и печеливши бизнес идеи. Защо един находчив предприемач би се заинтересувал от франчайзинг в тази област? 

  • Многоезичието винаги е било важен фактор в семейството на Роси Милкова  - франчайзер и учител в „Хелен Дорон”. След 10 години в САЩ, където работи с деца, Роси се връща в България с намерението да отвори собствена детска градина. 

  • Няма нищо по-важно за нас от вас, нашите клиенти. Ние сме мотивирани, амбициозни, опитни и добри  професионалисти и искаме единствено да ни се доверите! 

  • Вход Мениджър ООД е насреща да управлява Вашата етажна собственост. Ние от Вход Мениджър ООД предлагаме коректност и професионализъм относно нашите клиенти. Потърсете ни сега!

  • Аз съм Ани Върбанова и съм учител в Хелен Дорон. В един момент много ми омръзна да работя в офис за мъже в костюми и започнах да търся предизвикателство, нещо, в което да използвам страстта си – английският език. Така през 2012 година преминах обучение и станах учител в ”Хелен Дорон”. Все още се чувствам страхотно и съм доволна, че направих своя избор да се присъединя към семейството на ”Хелен Дорон”!

  • Купуването на образователен франчайз много прилича на женитба – трябва да разберете много неща за партньора си, преди да кажете „да”. Все пак става дума за дългострочен ангажимент и доста голяма инвестиция, така че си струва да научите колкото може повече за потенциалния франчайз партньор, към който сте се насочили, преди да се подпишете над пунктираните линии.