Новини свят

Pingu's English вече и в Пакистан

19/03/2014

Pingu’s English е франчайз, който се разраства с бързи темпове по целият свят. Той е част от голямата корпорация Linguaphone Group, която е помогнала вече на милиони деца по цял свят да научат английски успешно.

С Pingu's English винаги е забавно

С Pingu's English винаги е забавно

Pingu’s English е езиков курс на три нива за деца от 3 до 8 години, разработен от водещи експерти в областта на образованието. С помощта на широк спектър от творчески дейности и мултимедийни ресурси Pingu’s English се стреми да променя начина, по който децата учат английски и вече успешно оперира в 20 страни по света чрез мрежа от Мастър франчайзополучатели.

Eureca Global предлага първокласни услуги за образование  в Пакистан от 2004 г. Linguaphone Group, глобален доставчик на езиково обучениe, предоставя на Eureca Global изключителни права да ги представлява в целия Пакистан с техния популярен, предучилищен бранд за обучение по английски език,  Pingu’s English.

Pingu's English

Pingu's English

Г-н Кашиф Мемон, 

мастър франчайзополучател за Пакистан, споделя, че има амбициозна визия за развитието на франчайза на Pingu’s на територията на Пакистан.

Коментирайки партньорството,  главният изпълнителен директор на Liguaphone Group споделя, че като компания, Еureca са изградили добро присъствие в предучилищното образование в Пакистан и с нетърпение очаква повече родители и деца да могат да се възползват от широкия спектър от ползи, които предлага Pingu’s English.

Можете да станете част от голямото семейство на Pingu’s English и да сте първи в България. За повече информация натиснете тук.