Новини свят

Francorp - Как да развием бизнеса си в чужбина?

13/05/2014

Francorp-световен франчайз консултант

Francorp-световен франчайз консултант

Francorp – световният франчайз лидер, специално за вас на Конференцията НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ на 16 май в НДК. Една от най-големите консултантски фирми за франчайзинг в света  ще сподели с нас своя богат опит и ще ни даде ценни съвети как да развием бизнеса си в чужбина.

 

Francorp Middle East е най-голямата Франчайз консултантска фирма в региона на Близкия Изток и Северна Африка. Основана през 1976 в САЩ, Francorp предоставя обширни франчайзинг консултантски услуги, включително франчайз програма за развитие, стратегическо плануване, правни услуги, създаване на оперативен наръчник за франчайзинг, франчайз маркетинг и продажбени обучения, чрез координирани действия на франчайзинг консултантите в компанията.

 

През годините Francorp е помогнала за разширяването на мрежата на над 14,000 компании и развила на 4,000 пълни франчайз програми.

 

Конференцията НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ е съпътствана от изложението Франчайзинг Експо, където Francorp ще предстваят над 10 бранда от чужбина, които искат да се развиват на българския пазар- Oregano, Danube Home, Shawarma Time са само малко част от тях.

 

Вижте останалите участници на Конференцията НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ тук.