Публикации

  • Вход Мениджър ООД е насреща да управлява Вашата етажна собственост. Ние от Вход Мениджър ООД предлагаме коректност и професионализъм относно нашите клиенти. Потърсете ни сега!

  • Милена е енергична и позитивна личност, която с огромно желание се грижи за обектите и клиентите си. Тя е стриктна в изпълнението на поставените й задачи и усърдно гони целите си.

  • Румяна Николова е франчайз партньор на Lafka от две години и 7 месеца. Тя споделя, че работата много и харесва, защото и допада да общува с хората, да ги радва и да им вдъхва надежда. 

  • От две години Кристина Маринова е франчайз партньор на Lafka в град Враца. Това, което я е привлякло, беше възможността за развитие на собствен бизнес с малък капитал. По-високите доходи и професионалното развитие са били допълнителен стимул за взимането на това решение.

  • Весела Гуджукова – живее в град Поморие, завършила е магистратура в СА Свищов. От 25 години работи в банковата сфера. В момента е ръководител на Счетоводна кантора в град Поморие. С цел увеличаване на продажбите си решава да разшири дейността с предлагане на превод и легализация на документи.

  • От септември 2017 година, Лилия е част от франчайз веригата на Lafka. Какви са нейните впечатления за изминалото време, научете в статията!

  • Даниела е интелигентна личност с широки познания по различни теми и през последните 3 години превръща пазаруването на Lafka клиентите си в удоволствие. Благодарение на богатия си опит и желание за работа, тя се грижи клиентите ѝ да са обслужени по най-добрия начин, а обектите ѝ да изглеждат перфектно. 

  • Проектът на Хелен Дорон Слатина “Тайната на книгата” спечели първо място в глобалната ни кампания Readers are Leaders. Те дариха наградата от 5 000 евро на УНИЦЕФ България, като по този начин подкрепят кампанията за ранно детско развитие под мотото “Грижа, любов, игра за всяко дете”.

  • Сашо и Ани приемат предизвикателството да се развиват заедно освен в личен план, то и като бизнес партньори на Табак Маркет. През март 2016г. взимат обект на франчайз в Асеновград и успяват да го разработят, като го правят един от най-оборотните обекти в града. Те са приветливи, слънчеви хора, които „заразяват“ клиентите си с усмивка и позитивизъм през целия ден.