Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Husse

УСПЕХ НА ЧЕТИРИ ЛАПИ

Първоначална такса: 4000 лв. + 2600 лв. с ДДС за зареждане 
Месечна такса: 144 лв. с ДДС
Срок на договора: 3 години
Бранш: Домашни любимци

HUSSЕ франчайз

ИНВЕСТИЦИЯ


Husse има удоволствието да обяви, че всеки нов успешен франчайзополучател има възможността да направи първоначално продуктово зареждане на стойност 2600 лв, с опция за незабавно възвръщане на инвестицията (immediate ROI - return of the Investment).   

 

НАКРАТКО ЗА МАРКАТА HUSSE


Husse е шведска марка създадена през 1987 година. Husse продава широка гама от супер премиум храна за домашни любимци - основно за котки и кучета. Можете да намерите Husse в над 48 страни с мрежа от 750 франчайзополучатели, които доставят продуктите на марката на над 400 000 клиенти без допълнително заплащане.

 

ПЪЛЕН СТАРТОВ ПАКЕТ


2600 лв е цената на пълния пакет храна и продукти за дадена защитена територия.

4000 лв е цената(такса) за защитена територия включващa и допълнителния стартов пакет (additional start-up package).  

 

Husse  франчайз пакет

 

Защитената територия e съставена (съдържаща) между 50000 и 60000 хиляди домакинства.

Месечната маркетингова подкрепа включва онлайн маркетинг и свързване с нови клиенти.

Husse България Ви предоставя професионални ветеринарни съвети за клиентите, обучение свързано с начина на хранене на домашните любимци, напътствие за бизнес развитие с цел подкрепа на бизнес дейността, напътствие за дигитален маркетинг и графичен дизайн, напътствие за франчайз управление.

Husse България Ви подсигурява редовно обучение, работни срещи и семинари.

Husse България предоставя на своите франчайзополучатели чрез своя онлайн магазин достъп до собствена управителна система на поръчки и клиенти.

 

УНИКАЛЕН И ОРИГИНАЛЕН НАЧИН НА РАБОТА

 

Husse франчайзополучателите произлизат от различни сфери на икономическа дейност. Концепцията на  бизнеса е с доказан успех в повече от 48 страни в света. Отличава се с ясна визия и уникална бизнес стратегия позволяваща на успешните кандидат-франчазополучатели да започнат свой бизнес и да си възвърнат инвестицията в кратки срокове.

Нашите франчайзополучатели са добре обучени и предлагат на своите клиенти информация и съвети за начина на хранене на техния домашен любимец. Франчайзополучателят на Husse работи в свой местен защитен район/територия с цел изграждане и поддържане на взаимното доверие с местните собственици на домашни любимци, развъдчици, хотели за кучета и котки, ветеринарни клиники и т.н. Всеки франчайзополучател ръководи и управлява своя бизнес самостоятелно.

 

Работата с Husse

 

HUSSE ОБУЧЕНИЕ И ПОДКРЕПА


От самото начало, всеки франчайзополучател на Husse ще се възползва от 29 годишния професионален опит и успех на марката. Първоначалното обучение обхваща интранета на онлайн магазина, начина на хранене на домашните любимци, гамата на продуктите, бизнес стратегия, маркетинг и продажби.

Активната подкрепа включва онлайн маркетинг, фирмен графичен дизайнер, връзка с ветеринарен лекар при допитване от страна на клиенти, постоянно обучение и напътствие.  Husse също така организира срещи позволяващи на франчайзополучателите да споделят и обменят идеи като допринесат по този начин за подобряване на нашата фирмена визия.

 

Франчайз обучения от Husse

 

HUSSE БИЗНЕС КОНЦЕПЦИЯ


Нашето желание и нашата цел е да помогнем на нашите бъдещи клиенти в тяхното ежедневие и да им спестим време и енергия в търсeне на добрия продукт и храна за техния домашен любимец.

Една от причините затова, че нашият бизнес не отговаря на общоприетата концепция за продажба на продукти и храна за домашни любимци е, че ние предоставяме безплатни мостри на всеки стопанин на дом. любимец желаещ да пробва храната преди да реши да я закупи а също така и безплатна доставка за всеки закупен продукт. Срещайки се с местния представител на марката Husse, клиентите могат да му задават всякакъв вид въпроси относно начина на хранене, необходимата дневна дажба в зависимост от породата и възрастта на дом. любимец, качеството на храната и хранителните съставки.

Husse франчайз(ингът) е една от най-привлекателните възможности за бизнес за много предприемачи, тъй като концепцията предлага гъвкавост на работното време и добри печалби.

Съставките на храните Husse за домашни любимци са винаги оповестени на самите опаковки, и от етична гледна точка, са произведени в ЕС регламентиран завод, който също е сертифициран по ISO 9001 стандартите.

Husse произвежда пълноценни храни за домашни любимци обогатени с до 50 хранителни и нутрацевтични съставки без ГМО както и без налични химикали или оцветители. Ето защо храните нa Husse са препоръчани от ветеринарни лекари в над 48 страни. Изследване, проведено в САЩ показва, че чрез добавка на нутрацевтични съставки към храните, живота на Вашия домашен любимец се увеличава средно с 2 години.

Присъединете се към Европейския лидер на доставка на висококачествени храни и продукти за домашни любимци!

Ръководете свой бизнес!

Присъединете се към HUSSE България!

 

Husse франчайз - екипът

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати