Optimystica

ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НОВ БИЗНЕС –
FRANCHISING EXPO 2010

26 – 27 ноември НДК, София

Expo 2010 Второто изложение за нов бизнес в България се проведе в София на 26-и и 27-и ноември в зала 3 на Националния дворец на културата. Посетителите на Franchising Expo 2010 – над 2700 предприемачи от цялата страна се запознаха с възможностите да започнат собствен бизнес, които им предлагат над 50 международни и български франчайз вериги. Основни партньори на изложението бяха Еврофутбол и Investor.bg, а генерален спонсор, за втора поредна година бе Subway, франчайз №1 в света според Entrepreneur Magazine.

В първия ден на най-значимото за франчайзинга в България събитие се проведе и конференцията "Франчайзинг бизнес", с лектори - световни специалисти в областта на франчайзинга и техни български колеги. Сред тях бяха Тони Фицпатрик – член на Борда на директорите на Ирландската франчайз асоциация, Сотирис Янакакис, магистър по франчайз право в Харвард и генерален директор на Гръцката франчайз асоциация, Калин Ганев, маркетинг директор на Еврофутбол. А също така и Константин Антон – президент на Румънската франчайз асоциация и първи вицепрезидент на Черноморската франчайз федерация, както и Дейвид Холанд изпълнителен директор на ActionCOACH, най-голямата компания за бизнес коучинг в света, с над 1000 офиса в 32 държави.

Всичко за FRANCHISING EXPO 2010

Franchising EXPO 2009

Първото франчайзинг изложение в BG

Г-н Светослав Билярски, управител на FRANCHISING.BG, държи встъпителна реч по време на откриването на първото в България изложение за франчайзинг бизнес - FRANCHISING EXPO 2009 в хотел Шератон в София - пред любопитните погледи на насъбралата се тълпа от жадни за бизнес франчайзополучатели и франчайзодатели в зала Роял на хотела.След едногодишна подготовка и въпреки икономическата криза, на 2-3 ноември тази година се състоя FRANCHISING EXPO 2009. Интересът към изложението беше голям - пред повече от 2000 посетители в зала Роял на хотел Шератон в София, 37 бранда представиха възможностите, които предлагат за започване на самостоятелен бизнес. Наред с българските франчайзи участваха и компании от САЩ, Австралия, Румъния, Полша, Португалия, Гърция, Италия, Франция, Русия и Испания.

През първия ден на изложението се проведе и конференцията „ФРАНЧАЙЗИНГ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ”. Тя беше посетена от над 200 души – собственици и управители на малки и средни компании от цяла България, представители на изложителите, потенциални франчайзополучатели, специалисти и експерти в областта на франчайзинга.

Всичко за FRANCHISING EXPO 2009

Jobs.bgKrivicki & CoDir.bgDarik NewsProfit.bgEBF Business TVNovini.bgExpert.bgHappy Bar & GrillEnterpriseSignCafeActualno.comEventBox.bgb2b MagazineBGMapsNeg.bgSportal.bgМоите париSeminari 365Tri-deFame CardsImpresТелеграфМониторBulgaria OnAirMetro MediaPro TelecombTVНов български университетSeminari.bgmixmedia.bgСписаниеFakti.bgРезон МедиаActualno.bgБТАBulsatcomTV+BusinessWeek БългарияStartUpSvejo.netXeniumEmbriooDarts Newsbusiness-europe.bgMedia StartБлицJunior AchievementАсоциация на франчайзите в БългарияАктуалноBulevard.bgDnes.bg НовиниExpert.bgExpoworld.bgGol.bgInvestor.bgInvestorKing of SalesAha.bgAutoMedia.bgМинистерство на икономикатаBlog.bgImoti.netAz-jenata.bgЛуди и МладиNasamNatamPuls.bgRabota.bgSnimka.bgStyle - Investor.bgIzgodniOferti.bgStart.bgTialoto.bg