REMAX

Приключи конкурсът на Еврофутбол
за 20 000 лв.

Конкурсът „Идея за бизнес” на българския букмейкър Еврофутбол приключи на 31.01.2012 г. Журито излъчи двама победители, които ще си поделят наградата от 20 000 лева, предназначени за стартирането на букмейкърски пункт и поддържането му през първите няколко месеца след неговото откриване. Десетки разработки за разкриване на пунктове бяха получени за малко повече от два месеца. За финансирането на своите идеи се бориха кандидати от различни населени места в страната, сред които Сапарева баня, Димитровград, Радомир, Търнава, Айтос, София.

Първият спечелил проект е за създаване на пункт в град Русе. Той принадлежи на Георги Денчев, който впечатли журито най-вече с оригинален дизайн, включващ луксозно обзавеждане, бар плот с истински футболни топки и мащабни визуализации на интересни футболни сблъсъци. Помещението ще разполага с 60 седящи места, а на големи маси ще бъдат разположени компютри, предназначени за посетителите, които ще могат да следят коефициентите на букмейкърската къща. Откриването е предвидено за Април.

Вторият победител е Габриела Маркова от с. Търнава. Проектът, с който тя впечатли журито включва редица промоции, социални дейности, участие в културния и социален живот на селото, възможност за достъп на хора с увреждания до помещението, както и много други. Очаква се пунктът да отвори врати през месец Май.

Основното предизвикателство пред кандидатите бе разработването на конкретна идея за бизнес и идеи за работа с клиенти или как те смятат да привлекат и да задържат играчи в пункта. Търсеха се детайлни проекти за активни мероприятия - реклама на пункта, игри, томболи, промоции и т. н.

Другата задача пред кандидатите бе да направят проект как ще изглежда бъдещия букмейкърски пункт. Съществен момент в конкурса бе пълната свобода по отношение предложенията за дизайн. Най-големи шансове за успех в конкурса „Идея за бизнес” имат иновативните решения, необвързани със сегашния дизайн на помещенията.

Третото изискване е да се представи финансова прогноза на идеята за бизнес за период от 3 до 5 години.

 Стартът на конкурса „Идея за бизнес” бе даден при откриването на третото изложение за нов бизнес Франчайзинг експо 2011 на 11.11.2011 г. В неговото популяризиране се включиха различни университети – Нов български университет, Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг, студентски и други организации.  


Еврофутбол - идея за бизнес


Еврофутбол е най-големият франчайзодател в България. Компанията съществува от 1993 г. с уникален модел за развитие на букмейкърската мрежа, собствена разработка. Днес, след 18 години, на франчайзингов принцип работят всичките над 740 букмейкърски пункта, които функционират в над 230 населени места от цялата страна.  

Еврофутбол продължава да налага и поддържа високи стандарти в управлението на продукта и информационните технологии, а също и в оборудване, обзавеждане и оформление на мрежата. Умелото съчетаване на строгите изисквания със свободата на действие, която компанията дава на своите франчайз партньори, са в основата на постигнатите високи резултати на търговската марка Еврофутбол.


Internetreklama.bg - основен партньор на Franchising Expo 2012

Каталог 2012 на изложението Franchising Expo и конференцията New Business Ideas

Jobs.bgKrivicki & CoDir.bgDarik NewsProfit.bgEBF Business TVNovini.bgExpert.bgHappy Bar & GrillEnterpriseSignCafeActualno.comEventBox.bgb2b MagazineBGMapsNeg.bgSportal.bgМоите париSeminari 365Tri-deFame CardsImpresТелеграфМониторBulgaria OnAirMetro MediaPro TelecombTVНов български университетSeminari.bgmixmedia.bgСписаниеFakti.bgРезон МедиаActualno.bgБТАBulsatcomTV+BusinessWeek БългарияStartUpSvejo.netXeniumEmbriooDarts Newsbusiness-europe.bgMedia StartБлицJunior AchievementАсоциация на франчайзите в БългарияАктуалноBulevard.bgDnes.bg НовиниExpert.bgExpoworld.bgGol.bgInvestor.bgInvestorKing of SalesAha.bgAutoMedia.bgМинистерство на икономикатаBlog.bgImoti.netAz-jenata.bgЛуди и МладиNasamNatamPuls.bgRabota.bgSnimka.bgStyle - Investor.bgIzgodniOferti.bgStart.bgTialoto.bg