Публикации

 • Софийска баница ТЪРСИ ТЕБ - новият бизнес партньор доставки! Научи повече за предложението още днес! 

 • To enhance partnership opportunities and strengthen links between Taiwanese franchisor brands and global markets, Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) sincerely invites you to join Brands Biz Meetings on 2022 International
  Franchise Business Day.

 • Все повече осъзнаваме важността на грижата за околната среда. Все пак имаме само една планета и е жизненоважно да я опазим, за да осигурим нашето оцеляване и това на останалите видове. Поради тази причина на 5 юни отново  отбелязахме Световния ден на околната среда, обявен от ООН през 1977 г. Всеки жест, който можем да направим, от рециклиране до отговорно потребление на стоки и услуги, има значение. Поради тази причина Mr Jeff, испански стартъп, който предлага франчайз за перални услуги, собственост на Jeff, събира данни за това колко вода се пести на човек при използването на перални услуги. Резултатите показват, че разходът на вода е с една трета по-малък в сравнение с прането у дома.

 • Казвам се Явор Геровски и отворих първия франчайз пункт за химическо чистене Mr Jeff в България. По професия съм инжинер, но предприемаческите ми желания ме поведоха в съвсем друга посока в живота. Няколко години имах туроператорска фирма, но ковид пандемията ме остави без работа. След известно време на почивка започнах да търся следващото предизвикателство, на което да се отдам.

 • В началото на 2019 година търговският директор на MANIA Цветелина Томова обяви в официално изявление пред журналисти, че компанията си поставя за цел да отваря минимум 5 нови магазина всяка година. Няколко месеца преди края на календарната годината целта вече е изпълнена!

 • Балканският институт за устойчиво развитие (БИУР) представи Бяла книга с примери за добри практики в сътрудничеството с бизнеса и общините. Един от участниците на конференцията и пример за добра практика в устойчивото развитие бе и Софийска баница ООД. Добрите практики, прилагани от дружеството, бяха също така публикувани в самата Бяла книга.

 • Весела Гуджукова – живее в град Поморие, завършила е магистратура в СА Свищов. От 25 години работи в банковата сфера. В момента е ръководител на Счетоводна кантора в град Поморие. С цел увеличаване на продажбите си решава да разшири дейността с предлагане на превод и легализация на документи.

 • Проектът на Хелен Дорон Слатина “Тайната на книгата” спечели първо място в глобалната ни кампания Readers are Leaders. Те дариха наградата от 5 000 евро на УНИЦЕФ България, като по този начин подкрепят кампанията за ранно детско развитие под мотото “Грижа, любов, игра за всяко дете”.

 • В края на май приключи първата част от кампанията Readers are Leaders, в която с помощта на деца и родители успяхме да съберем над 400 книги, които обогатиха училищната библиотека на ОУ „Св.Св. Кирил и Методи“, с. Ясеновец.

 • 1-и юни с „Хелен Дорон“! Отбележете най-детският празник, обичан и от малки, и от пораснали деца заедно с нас!