Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Зоомагазини "Д-р Стефанов"

НЕЧОВЕШКИ МАГАЗИН С ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ

Първоначална такса: 12 000 лева
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: Варира в зависимост от формата
Срок на договора: 5 години
Бранш:

Търговия със стоки и аксесоари за домашни любимци

Зоомагазини "Д-р Стефанов" са верига НЕчовешки магазини, специализирани в предлагането на висококачествени храни, лакомства и аксесоари за домашни любимци. Те са вносител и дистрибутор на световни фирми в бранша като Essential Foods, Planet Pet, Sanicat, Canina, Red Dingo, Butchers, Gloria, Chris Christensen, Vadigran и много други. С разнообразието от над 25 000 продукта, конкурентни цени, постоянни промоции и компетентно обслужване, зоомагазини „Д-р Стефанов“ се превърнаха в една от най-разпознаваемите марки сред собствениците на домашни любимци.

 

 

От откриването на първия зоомагазин през 2012 година, осем години по-късно веригата се разрасна до 15 обекти на територията на София и Варна. Бизнесът в сферата на търговията със стоки и аксесоари за домашни любимци бележи забележителен ръст в цяла Европа и у нас, защото грижата за НЕчовеците се превърна в приоритет за все по-голяма част от хората и това води до търсенето на по-качествени и по-добри храни, лакомства и аксесоари за тях. 

 

За последните 8 години те наблюдават невероятни резултати, не само в пилотния обект на Зоомагазини „Д-р Стефанов" в Студентски град, но и в цялата верига, като увеличиха оборота в първия си зоомагазин с 484%! Освен това от всеки един техен обект над 3 000 клиенти месечно си тръгват с покупка на средна стойност 27,40 лв. Причината за успеха им се крие в упоритата работа, иновативното мислене и фокусът както върху постоянното развитие на бранда и всички негови служители, така и върху търсенето на безкомпромисния баланс между цена и качество, който да предлагат на клиентите си. 

 

 

През годините Зоомагазини „Д-р Стефанов“ са изградили методика на работа, благодарение на която франчайз системата им се развива на пълни обороти. Освен това гордо заявяват, че са създали стандарта за работа, който да Ви гарантира печалба от съвместните усилия. Постоянна помощ, коректност и взаимно доверие е основата, върху която е граден бизнесът на Зоомагазини „Д-р Стефанов“.

 

Ставайки неделима част от бранда Зоомагазини „Д-р Стефанов“, Вие ще се ползвате с много привилегии – възможност за предлагане на богат асортимент от НЕчовешки стоки, използване на утвърдена марка на пазара, ноу-хау в управление на бизнеса, критерии за професионално и висококачествено обслужване и още много други. 

 

Стани част от техния НЕчовешки бизнес още днес! Обади се на телефон: 0884 974 061

 

Форматите за фанчайз, от които можете да избирате със Зоомагазини „Д-р Стефанов са“:

-          Да откриете зоозинче – уникален за българския пазар модел на зоомагазин, който изисква минимална инвестиция за изграждане. Зоозинчетата са малки щандове, често поставени в големи хипермаркети и търговски центрове, където се предлага ограничен брой продукти от портфолиото на бранда. Освен осъществяването на продажби към крайни клиенти, Вие ще получите и възможност да обслужвате всички потребители на онлайн магазина, които са заявили предпочитание да вземат поръчката си от Вашия обект!

 

 

-          Да откриете зоомагазин – това е класически обект, в който, в зависимост от квадратурата, ще имате възможност да предлагате на клиентите голямо разнообразие от висококачествени НЕчовешки продукти. Въпреки че първоначалната инвестиция е по-голяма, в сравнение със зоозина, този формат се е доказал като работещ и в кратък период ще Ви даде отлична възвръщаемост на вложените средства.

 

 

Какво получавате, като изберете Зоомагазини д-р Стефанов?

-          Доказан и работещ бизнес модел;

-          Постоянно съдействие при подбора, подготовката и стартирането на обекта;

-          Последваща подкрепа, която да Ви помогне за успешното управление на Вашия зоозин или зоомагазин;

-          Бърза възвръщаемост на първоначалната Ви инвестиция;

-          Първоначално обучение на Франчайзополучателя и всички негови служители, с които ще започне това начинание;

-          Възможност да предлагате портфолио от над 25 хиляди НЕчовешки продукта;

-          Шанс да бъдете част от тяхната борба за забрана на продажбата на домашни любимци в зоомагазините и стимулиране на осиновяването им от приюти;

-          Сигурност, че НЯМА ДА БЕДСТВАТЕ!

 

Първите 100 кандидати за техният франчайз ще получат 50% отстъпка от първоначалната франчайз такса. Запазете своето място сега!

 


За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 


Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати