Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Център клетъчно почистване от Биомедис

ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО

Първоначална такса:

 4900 лв. - промо цена до края на 2016. След това 10 000 лв.

Месечна такса:  Една минимална работна заплата
Допълнителна инвестиция:  10 000 – 15 000 лв.
Срок на договора:  3 години
Бранш:  СПА,  Здравни услуги, рехабилитация

Основана през 2013-та година, успешната компания БИОМЕДИС  се е посветила на здравето, дълголетието и младостта. Предлага извън болнични здравни услуги за възстановяване, както и процедури по подмладяване, отслабване, срещу зависимости и много други.

 

В практиките си специалистите на БИОМЕДИС залагат на използването на природни средства с помощта на изключително ефективни процедури взаимствани от хиладолетните практики на класическата, източната и традиционна медицина. Резултатът? Напълно отстраняване на първопричините на заболяванията. Модерната енерго-информационна медицина, меки мануални терапии, специални оздравителни упражнения, хранителни диети и фитотерапия за основните ни инструменти за премахване на причините и възстановяване на здравето.

 

Компанията прилага т.нар. метод  „Клетъчно прочистване“,  който гарантира пълно прочистване на патогенни микроорганизми(паразити, бактерии, гъбички, вируси, протозои), които са причинители на над 70% от всички заболявания.  Разработен е алгоритъм за  лесно трансфериране на метода в СПА центрове и холистични кабинети, при който  и не се изисква висококвалифициран  лекарски персонал.

 

Освен терапиите, пациентите се информират и обучават в основите на здравословния начин на живот за да се избегне рецидив на заболяването с което пациента е дошъл при нас и за постигане на живот без болки и болести.

 

Центъра по интегративна медицина БИОМЕДИС предлага франчайз модел  „ Център клетъчно прочистване” от 2016-та година за СПА центове  и холистични кабинети, като за целта компанията е разработила проекта с помощта на специалисти и професионалисти от България, Чехия и  Русия. Историята започва с обединяването на екип, който прилага ефективно и резултатно световните практики за лечение с енергоинформационна медицина, Боуен терапия, тибетски практики, фитотерапия и други. Центърът е основан в Сливен, от където тръгва трансферът на знания и опит към други здравни заведения и СПА центрове.

 

Бизнесът в сферата на извън болничните здравни  дейности е изключително атрактивен и печеливш и необходим в страната ни. Компанията предлага франчайз модел с бърза възвращаемост на инвестицията от само година след започването на дейност. Предлагат се и ексклузивни права.  Франчайз модела е построен на базата на непрекъснат контакт за онлайн поддръжка и консултации и назначаване на терапевтичен план на клиентите/пациентите в обекта на франчайзополучателя(СПА център),  при който отпада потребността от високо квалифициран екип.

 

БИОМЕДИС  търси:

 

  • Франчайзополучатели в бизнеса със СПА центрове;
  • Лекари с холистичен подход към лечението;
  • Холистични терапевти;

 

Компанията предлага едноседмично обучение в  Центъра по интегративна медицина (ЦИМ) Биомедис - Сливен и едноседмично такова на място в обекта на франчайзополучателя. За рекламни цели е предвидена и онлайн рекламна кампания.

 

Това е първият в Европа лесно приложим модел за извън болнични здравни услуги в СПА центрове и терапевтични кабинети. Бизнес модел с минимална инвестиция. Съчетава много източници на доходи  от офлайн и онлайн дейности и гарантира висока удовлетвореност на клиентите/пациентите.

 

Ако сте отговорни към клиентите и пациентите си, имате желание за професионално, печелившо и личностно развитие в един от  браншовете с най-голям потенциал на българския пазар – не се колебайте да кандидатствате за уникалния франчайз „Център Клетъчно Прочистване” на лидера в бранша Биомедис!

 

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати