Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Аптеки Адонис

СИГУРЕН БИЗНЕС

Първоначална такса: 10 000 лв.
Месечна такса: 2%
Допълнителна инвестиция: 250 000 – 300 000 лв.
Срок на договора: 5 год.
Бранш: Здраве

Търговията с фармацевтични и козметични продукти расте както в България, така и в световен мащаб. Франчайза на Адонис предоставя условия за развитие на сигурен бизнес. Компанията гради своя бизнес от 1999г. и през 2007 стартират франчайз програма, като към средата на 2012 година разполагат с 5 собствени и 2 франчайз обекта.

 

Аптеки Адонис са новатори в търговията с фармацевтични и козметични продукти с изграден позитивен имидж както сред клиентите, така и сред техните бизнес партньори. За стартирането на сигурен бизнес с аптеки необходимата инвестиция е в рамките на 250 000 лв., като в зависимост от големината и локацията на дадения обект франчайзодателят предвиждат месечна печалба между 10 000 и 30 000 лв.

 

Именно поради високата първоначална инвестиция първоначалната такса и месечните отчисления са ниски в сравнение с други браншове. От Адонис поемат отговорност за ежемесечни обучения свързани с нови продукти, методи на продажба и други курсове целящи развитието на сигурен бизнес от страна на франчайзополучателите. Фармацевтичното образование не е задължително, но със сигурно ще има ползотворен ефект върху развитието на бизнеса.

 

Рекламната подкрепа обхваща разнообразни медийни канали и нестандартен специализиран маркетинг. Компанията разполага с добро интернет позициониране за промотиране на новите обекти, също така използва телевизионни и PR кампании за популяризирането на марката. Ще получите ценни съвети за избора на помещение, организирането на вътрешното пространство, изработката на рекламни материали и подготовката за отварянето на новия обект.

 

Франчайза на аптеки Адонис ви дава възможността да стартирате сигурен бизнес под утвърдена търговска марка в индустрия с постоянни темпове на растеж. 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати