Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
ChipsAway

ПЕЧЕЛИВШ И ИНТЕРЕСЕН БИЗНЕС МОДЕЛ

Първоначална такса: 50 000 лв.
Месечна такса: твърда месечна такса определяща се в зависимост от града
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 5 години
Бранш: Автомобили

ChipsAway е доминиращ играч на бързо растящия в Европа пазар на технологията SMART за отстраняване на малки и средни щети при автомобилни ремонти. Първоначално системата е разработен в САЩ ChipsAway, във Великобритания стартира през 1994 г., а в цяла Европа през 1996 година.

 

Революционната ChipsAway система позволява ремонтът на автомобила да се извърши в същия ден. Отстраняват се щети като пукнатини поброните, драскотини и малки вдлъбнатини.

 

Ремонтите се извършват по най-високите стандарти, като цената, коятосе заплаща е малка част от цената, която биха платили клиентите за отстраняване на щети в традиционните сервизи.
 

 

ChipsAway е световен лидер в отстраняването на леките щети, мрежата от над 500к валифицирани екипи от специалисти е обхваналацяла Европа, над 370 от тях са във Великобритания.

 

Визията на сервизите и рекламата е изцяло ангажимент на ChipsAway. Компанията има уникален стил и собствени виждания, които изисква да бъдат спазвани. Със закупуването на франчайза на ChipsAway за определен град, вие получавате успешна формула за печеливш и развиващ се бизнес, наложил се в Европа.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати