Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Пицарии Верди

ВЕРИГАТА НА УСПЕХА

Първоначална такса: 3000 - 15 000 евро
Месечна такса: 5%-8% от оборота
Допълнителна инвестиция: 30 000 - 70 000 евро
Срок на договора: 5 години
Бранш: Хранителна промишленост

Историята на пицарии Верди започва преди 20 години в Пловдив с отварянето на първата пицария на 4 Декември 1993. Собствениците са главни пицари и изработват вкусни рецепти от италианската кухня. Предлаганото от Верди допадат много на клиентите и за нула време от един ресторант, Верди се разраства във верига.

 

Днес Верди включва пет пицарии, три обекта за бързо хранене, обект кетъринг в голяма хранителна верига, както и пет обекта за доставка по домовете. Услугата франчайз се предлага от 2009 година. За сега, освен в Пловдив, Верди има франчайз обекти в Стара Загора и в София.

 

Пицарии Верди предлагат успешен бизнес модел на пицарии

Пицарии Верди предлагат успешен бизнес модел на пицарии

 

Инвестицията и възвращаемостта зависят от типа франчайз. В зависимост от обекта, първоначалната такса варира между 3,000 евро и 15,000 евро. Предприемачите трябва да предвидят месечни такси за реклама в размер на 2% от доходите, както и месечни отчисления 5-8%. Допълнителната инвестиия за изграждането на франчайз на пицарии Верди възлиза на 30,000-70,000 евро в зависимост от типа обект. Срокът на възвращаемост може да е между 12 и 24 месеца.

 

Франчайз системата на пицарии Верди включва възможност за ексклузивитет, както и цялостно обучение и цялостна рекламна подкрепа. Срокът на договор е валиден пет години.

 

Пицарии Верди предлагат истински италиански пици и паста

Пицарии Верди предлагат истински италиански пици и паста

 

Кандидатите не е нужно да имат предишен опит в управлението на пицария или ресторант. Компанията предлага своя опит и знания за започването и управлението на обект на Верди.

 

Компанията стимулира отварянето на втори обект чрез предлагането на отстъпки за всеки следващ франчайз. Има възможност и за изплащане на вноски или лизинг, но тези възможности се разглеждат индивидуално за всеки случай.

 

Верди предлага франчайз услугата на предприемачи от всеки град и курорт в страната. 

 

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати