Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
ХИПОЛЕНД

УСПЕХЪТ СЕ УСМИХВА ШИРОКО

Първоначална такса:

5 000 лв. при подписване на договора

5 000 лв. в началото на втората година

Месечна такса: от 3% до 4% от оборота
Допълнителна инвестиция: в зависимост от магазина, средно около 50 000 лв.
Срок на договора: 3 години
Бранш: Детски стоки

Франчайзингът е най-успешният и надежден начин за стартиране на нов бизнес. Започнете нов бизнес като франчайз партньор на верига детски хипермаркети ХИПОЛЕНД!

 

Бизнес с детски стоки

Бизнес с детски стоки

 

Започнала своя бизнес през 2005 г., днес ХИПОЛЕНД е най-голямата българска верига детски хипермаркети, която предлага детски играчки, бебешки стоки, както и облекло и обувки за деца. Доказателство за успешното развитите на веригата са 19-те обекта работещи на територията на цялата страна.

 

Мисията на ХИПОЛЕНД е да даде на клиентите най-богат избор от качествени и маркови стоки, необходими за отглеждане и възпитаване на деца от 0 до 12 годишна възраст и да обслужва този избор компетентно и с грижа.

 

Бизнес като в детска игра

Бизнес като в детска игра

 

Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални дизайни, иновативните решения и разумните цени са от приоритетно значение при подбора на асортимента. Най-новите продукти на световните лидери в производството и търговията с играчки и детски стоки се появяват първо в ХИПОЛЕНД.

 

Като франчайз парньор получавате задълбочена и постоянна подкрепа от централата на компанията, което да гарантира вашия успех.

 

Идеи за бизнеса, идеи за децата

Идеи за бизнеса, идеи за децата

 

Франчайзополучателят или назначеният от него управител преминават през обучение, което се провежда в работещ обект в София за период от 60 дни. Персоналът на магазина също преминава през обучения – продуктово и за стандарти и практики по време на работа. 

 

Допълнителна помощ получавате при избор на локация, контакти с доставчици на софтуер и обзавеждане. При стартиране на новия бизнес ХИПОЛЕНД ще ви консултира за организирането на официалното откриване, а през първите 2 седмици ще ви помага в работата във вашия нов магазин.

 

Бизнес, който носи детски усмивки

Бизнес, който носи детски усмивки

 

В отговор на много постъпващи запитвания Как да станете част от бизнес-семейството на ХИПОЛЕНД, кандидат-партньорите трябва да знаят:

 

- ние не продаваме играчки и бебешки стоки, ние сме МАГАЗИНИ ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ;

 

- стартирахме през 2005, и днес имаме 19 магазина в цялата страна;

 

- очакваният ръст на приходите през 2013, спрямо 2012, е не по-малко от 20%;

 

- бизнесът ни е печеливш, дори по време на криза;

 

- децата са нашето бъдеще - ние сме в услуга на техните потребности, и превръщаме мечтите им в реалност!

 

Одобрените франчайз-партньори ще получат безплатно първоначално и последващо обучение в централата на компанията, мощна рекламна подкрепа чрез ТВ реклама в детски и национални телевизии, реклама в регулярните Акционни брошури, с над половин милионен тираж.

 

Имате уникален шанс да работите под логото ХИПОЛЕНД, да бъдете част от отбора, създал една силна и разпознаваема марка. Гарантираме успеха Ви, заставайки ДО вас.

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати