Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Ego Pizza & Grill

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИЯТ БИЗНЕС

Първоначална такса: 30 000 лв.
Месечна такса: 5% от оборота
Допълнителна инвестиция: 200 000 лв.
Срок на договора: 5 години
Бранш: Храна

Ресторанти EGO са предпочитано място както за делови срещи и фирмени банкети, така и за задушевни разговори и семейни празнуваници. За изминалите 7 години марката EGO е станала символ на качествено обслужване и превъзходна кухня. Днес под тази марка успешно работят 3 ресторанта.

 

Менюто на EGO съдържа най-добрите предложения от средиземноморската кухня, морски дарове и пици, а също акценти от българската национална кухня и специалитети на пещ. Предлаганите пици са по оригинални италиански рецепти, а приготвянето им е на пещ, което е перфектно допълнение към автентичния средиземноморски вкус. Заведенията разполагат и със завиден асортимент от вина, а бутилките са сполучливо декорирани в самия интериор. Предлаганите десерти също впечатляват – направени са  на място в заведението, а изборът може да задоволи и най-капризните – торти, гофрети, палачинки, кремове, чийзкейк, пайове и други.

 

Уникалните дизайнерски решения също са повлияни от романтиката и изискаността на Средиземноморието. Заведението разполага и с кът за бързо хранене. Там се предлагат както традиционните ястия от българската скара и кухня, така и пикантни италиански пици на парче, свежи салати, спагети, ястия от китайската кухня. За удобството на клиентите в заведението е изграден детски кът, където децата са под грижите на екип от аниматори и детски учители.

 

Създателите на EGO с радост биха споделили опита си в ресторантьорския бизнес със своите франчайз партньори. Те участват при проектирането на кухнята, интериора и екстериора на ресторанта, предлагат пълно обучение на екипа от служители и мениджъри. Франчайзополучателите получават и пълна оперативна подкрепа от опитни мениджъри в първите 3 месеца от отварянето на ресторанта.

 

Първоначалният интерес на EGO е да отвори франчайз ресторанти в градовете София, Варна, Русе, Габрово и Шумен, като предвижданията за оборот за тях започват от 100 000 лв. на месец, а възвръщането на инвестицията e до 2 години.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати