Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Green Wash

ПОВЕЧЕ ОТ АВТОМИВКИ!

Първоначална такса: от 5000 до 10 000 евро в зависимост от обекта и запазената територия.
Месечна такса: от 100 до 300 евро в зависимост от обекта и запазената територия
Допълнителна инвестиция: от 2000 до 5000 евро
Срок на договора: 1 + 1 + 1 години
Бранш: Услуги

Франчайзът на GreenWash е най-лесният и безрисков начин да стартирате свой собствен бизнес.

  • GreenWash е първата фирма в България специализирана в безводното и екологично почистване на автомобили. Макар и революционна за България, тази технология за почистване на автомобили се е доказала в САЩ, Европа и Австралия.
  • Услугите на стандартните автомивки стават все по-неадекватни на забързаното ежедневие и постоянните задръствания по пътищата. Сега удобството на тази услуга е достъпно за нашите клиенти, докато те пазаруват в търговските обекти, докато са на работното си място или докато колите им са паркирани вечер. Необходимото време за измиването на един автомобил е не повече от 15 минути, а качеството на услугата надминава това на стандартните автомивки.
  • За разлика оттрадиционното почистване на автомобили за услугата на GreenWash не се използват вода, маркучи и токсични детергенти. GreenWash е екслузивен представител за България на Американската компания Freedom Waterless - лидер в сферата на безводното почистване на автомобили. Продуктите имат над 10-годишна история и се използват в повече от 50 страни по света.
  • Това позволява на нас и нашите партьори да откриваме автомивки на всякакви атрактивни локации (молове, хипермаркети, паркинги) без  нужда от разрешителни, строително-монтажни работи и т.н. Нов обект може да се открие за 2 до 4 седмици, а цялата инвестиция да се възвърне от 5 до 10 месеца. Фирмата има подписани договори и работещи обекти на паркингите на Пикадили, Кауфланд и Била и възможностите за нови обекти в цялата страна са неограничени.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати