Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Ardes.bg PS&Laptop

ИЗГОДНИЯТ БИЗНЕС С КОМПЮТРИ

Първоначална такса: няма
Месечна такса: от 30 лв. до 300 лв. в зависимост от големината на града
Допълнителна инвестиция: от 1000 до 30 000 лв.
Срок на договора: 5 години
Бранш: Високи технологии

Ardes.bg PC&Laptop стартира своята дейност през 1996 г. във Варна. От 2009г. работи в цялата страна и изгражда национална верига за компютри и лаптопи. Днес Ardes.bg има самостоятелни и франчайз партньори в 11 града у нас.

 

От 1999г. работи  интернет сайта www.ardes.bg, който понастоящем има над 50 000 посещения на месец. Асортиментът на предлаганите артикули надхвърля 9000, като ежедневно се прави актуализиране на цените и се добавят нови продукти.

 

Ето какво дава Ardes.bg на своите франчайз и бизнес партньори:

  • Възможност да работят и да се представят от името на голяма национална верига с изграден  имидж и репутация.
  • Връзки към всички най-големи доставчици и дистрибутори в България, както и най-добрите цени за доставка на лаптопи и компоненти.
  • Мощен интернет сайт с месечна посещаемост от над 50 000 потребители, с пълна информация за над 500 модела лаптопи, монитори, компоненти, както и с възможност за проверка на наличности директно в базите на дистрибуторите.
  • Маркетингови и рекламни материали - визитки, клубни карти, баджове и всичко необходимо за изграждане на положителен имидж в съзнанието на клиента.
  • Уникално ноу-хау за продажби, което позволи на компанията да постигне ръст от 30% по време на криза.
  • Тясно таргетирана рекламна стратегия за всеки отделен франчайз партньор посредством adword на Google.
  • Общи договорки за доставки с дистрибуторите с цел получаване на по-добри цени.
  • Възможности за консигнации при предоставяне на съответните гаранции.
  • Контрол на качеството на обслужване посредством тайни клиенти и допълващо обучение при необходимост.
  • Автоматизирана система за изпращане на е-майли.

 

Франчайз партньора получава безплатно обучение със софтуерен продукт за управление на бизнеса Money Works, както и обучение за работа с интернет сайта www.ardes.bg.

 

Подходящото помещение за франчайз магазин на Ардес.бг е с големина около 50 кв.м. на оживено място. Ardes.bg ще изготви безплатен проект за обзавеждане, както и  проект на рекламна витрина с цел най-добра видимост и използваемост на помещението.

 

Основната инвестиция идва за зареждане със стока и зависи от големината на населеното място и вида на помещението. За нов обект инвестицията може да бъде от 1500 до 3000 лв. за обзавеждане и от 5000 до 25 000 лв. за зареждане със стока. За вече работещ обект инвестицията е от 1000 до 2000 лв. за брандиране и рекламни материали. Времето, за което можете да върнете вложенията си е от 1 до 2 години.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати