Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Notas Media

ИНОВАТИВНИЯТ БИЗНЕС МОДЕЛ

Първоначална такса: 10 000 лв. – 20 000 лв.
Месечна такса: 10%, но не по малко от 300 лв.
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 5 год.
Бранш: Реклама

Notas Media е иновативна компания, която предлага възможност за стартиране на нов бизнес с ниска първоначална инвестиция и бърза възвращаемост. Бизнес моделът използващ за рекламно поле обратната страна на касовите бележки е един от най-иновативните комуникационни канали, който става все по-популярен и предполага бърз ръст на печалбите.

Иновативният бизнес модел на Notas Media използва обратната страна на касовите бележки за рекламно поле

Иновативният бизнес модел на Notas Media използва обратната страна на касовите бележки за рекламно поле

Важното за този бизнес модел е липсата на допълнителна инвестиция за офис, оборудване, ремонт, персонал и др. В първоначалната такса е включено специализирано обучение за коректното и експертно презентиране на възможностите предлагани от компанията. Единствените изисквания към франчайзополучателя са да е амбициозен, предприемчив, независим и организиран.

Реклама на гърба на касова бележка

Реклама на гърба на касова бележка

В зависимост от населението на дадения регион първоначалната такса може да варира. За градове до 200 000 души първоначалната такса е 10 000 лв, а за населени места над 200 000 души – 15 000 лв. Възвръщането на инвестицията обикновено се осъществява в рамките на 6 до 9 месеца в зависимост от качествата и положените от франчайзополучателя усилия. Компанията предоставя на своя партньор клиенти със сключени дълготрайни договори за бърз, печеливш и летящ старт.

 

Франчайзополучателите могат да разчитат на постоянна помощ и съдействие от страна на Notas Media, включително администрация, търговия, производство, дизайн и други. Осигуряването на рекламна подкрепа за популяризирането на бизнес модела също се поема от франчайзодателя и не се начисляват допълнителни маркетингови такси.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати