Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Еврофутбол

ВЛЕЗ В ИГРАТА!

Първоначална такса: няма
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: оборудване на пункта + от 700 до 2000 лв. за рекламно оформление
Срок на договора: 6 месеца или безсрочен по решение на "Еврофутбол"
Бранш: Финансови услуги

"Еврофутбол"  ООД е частна букмейкърска къща. Компанията е с лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания. Първият и национален тираж стартира 1993 г. Днес букмейкърската мрежа на "Еврофутбол" се състои от над 800 пункта и покрива цялата страна.

 

Компанията създава условия за развитието на дребния и семеен бизнес, чрез разкриването на букмейкърски пунктове от нейни партньори. "Еврофутбол" непрекъснато се грижи за повишаването на квалификацията на служителите в букмейкърските клубове на компанията, като организира обучения.

 

Вашата работа като букмейкър е да приемате залози върху резултати от спортни състезания и изплащате печалби на участниците, които правят залозите.

 

Първата стъпка за да станете букмейкър в мрежата на "Еврофутбол" е да прочетете цялата необходима за това информация, която се съдържа в книгата "9 стъпки за разкриване на букмейкърски пункт". Тази книга можете да намерите в централата на "Еврофутбол". В нея се съдържат всички необходими формуляри, които трябва да попълните, за да откриете свой букмейкърски пункт, както и изискванията, които трябва да покриват кандидата и мястото, където ще се разкрие пунктът.

 

Разходите необходими за изграждането на букмейкърски пункт са различни в зависимост от големината на обекта и оборудването което ще изберете. "Еврофутбол" също прави инвестиция в новия обект, като осигурява инсталирането на специален терминал за приемане на залозите и поддържането на мрежа за постоянна връзка с централния офис на компанията.

 

Чрез инвестициите в нови технологии залозите в "Еврофутбол" се приемат в реално време с разнообразни системи и възможности. Във всеки букмейкърски пункт могат да се следят резултатите и да се гледат на живо спортните събития, за който се залага.

 

С активната си рекламна стратегия, компанията помага много за успеха на своите партньори.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати