Публикации

 • На 13.11.2017 на борда на Victoria - круизен кораб на компанията Tallink, Monton и Олимпийският комитет на Естония представиха най-новата колекция олимпийски облекла, посветена на 100-ия юбилей на Естония. Колекцията на Monton за зимните олимпийски игри в Пхьончхан, Южна Корея, е наречена “1918" и веднага излиза в продажба на дребно, като ще се предлага в ограничени количества.

 • Аз съм Ани Върбанова и съм учител в Хелен Дорон. В един момент много ми омръзна да работя в офис за мъже в костюми и започнах да търся предизвикателство, нещо, в което да използвам страстта си – английският език. Така през 2012 година преминах обучение и станах учител в ”Хелен Дорон”. Все още се чувствам страхотно и съм доволна, че направих своя избор да се присъединя към семейството на ”Хелен Дорон”!

 • Купуването на образователен франчайз много прилича на женитба – трябва да разберете много неща за партньора си, преди да кажете „да”. Все пак става дума за дългострочен ангажимент и доста голяма инвестиция, така че си струва да научите колкото може повече за потенциалния франчайз партньор, към който сте се насочили, преди да се подпишете над пунктираните линии.

 • Есенната колекция на най-успешния естонски моден бранд Monton e изградена върху идеята, че течението на времето и възрастта на човека са въпрос на начин на мислене. Monton желае да бъде протагонист на себеизразяването. За успее в това си начинание, новата колекция на Monton е породена от диалога на две противоположни начала, едното от които представлява новото и неочакваното, докато другото носи установеното и доказалото се.

 • Eurostore със сигурност е работещ и успешен бизнес, въпреки че идеята за магазините се заражда едва през 2016 година. С трите открити и разработени франчайз обекта в страната за 2017 година, Eurostore продължава да търси нови хоризонти за разширяване.

 • На 11 септември, 2017, модната марка Monton проведе необикновено събитие на площад "Свобода" в Стария град на Талин - повече от 4000 души се събраха там в името на свободата. Хиляди хора запалиха прожекторите на екрана на своите смартфони и ги насочиха към небето, което оформиха символа на свободата и един от символите на Естония - смелата и дръзка лястовица.

 • Преди повече от 30 години лингвистката Хелен Дорон прави революция в преподаването на английски като втори език, като разработва методология, близка до усвояването на майчиния език. Днес „Хелен Дорон” е международна франчайзингова мрежа в над 35 страни, в която са учили над два милиона бебета, деца и подрастващи.

 • Технологичната конференция DigitalK, организирана от “Капитал” и фондовете LAUNCHub Ventures и NEVEQ, и тази година ще представи на своята аудитория последните тенденции от света на дигиталната трансформация.

 • Това е втора част на интервюто с Николай Николов – франчайзополучателят на Pump System в гр. София.

  Ако искате да разберете как франчайз моделът превръща амбицията в бизнес успех, вижте следващите редове:

 • В този материал ви запознаваме с Николай Николов, който е франчайзополучателят на Pump System за гр. София.